f

La Junta Rectora de la Delegació representa el COPC a la inauguració del curs acadèmic 2023-24 de la UdG

El president Àngel Guirado i la vocal Marianna Lozano assistiran a l’acte del proper 5 d’octubre.

La Universitat de Girona inaugurarà oficialment el curs acadèmic 2023/24 aquest dijous 5 d'octubre amb un acte dedicat a les ciutats. En representació de la Delegació Teritorial de Girona del COPC assistiran el president de la Junta Rectora, el Dr. Àngel Guirado, i la vocal Sra. Marianna Lozano.

El lloc de l'acte, com és habitual, serà l'Aula Magna Modest Prats, on enguany, a partir de les 12.00 hores, es reflexionarà sobre com la societat construeix ciutats i com aquestes influeixen en la societat. El geògraf i urbanista Oriol Nel·lo serà l'encarregat de presentar una conferència titulada "Ciutats per a la vida" en l'acte d'inauguració del curs acadèmic en la UdG. 

Finalment, participaran en l'acte el rector de la UdG, Quim Salvi, i la presidenta del Consell Social del Col·legi, Assumpció Vila. L'acte estarà presentat per la periodista Bàrbara Julbe i també actuarà el cor de la UdG. En els últims anys, la UdG ha buscat que l'acte d'inauguració dels cursos tingui com a objectiu mostrar els valors que guien el treball de l'escola en un espai reflexiu.



Comparteix

f

Una representació de la Junta Rectora es reuneix amb la candidata al Congrés, Marta Madrenas
En la reunió que van mantenir dimecres 19 de juliol, la candidata va parar atenció els temes més urgents que la psicologia té plantejats en aquests moments.