f

La Junta Rectora de la Delegació representa la institució a la jornada ‘16 anys de convenció’ de la Fundació Support Girona

Anny Escatllar, vocal de la Junta Rectora, va assistir a la Jornada el passat 19 de desembre.

El passat 19 de desembre, l'Anny Escatllar, vocal de la Junta Rectora, va assistir a la Jornada “16 anys de la Convenció: cap a un nou sistema de Serveis Socials i de suport” organitzada per la Fundació Support Girona.

Aquesta V jornada plenària del programa commemoratiu dels 20 anys de l’entitat. La jornada, l’última de l’any, es va centrar en la transformació cap a un nou sistema de serveis socials i de suport 16 anys després de l’entrada en vigor de la Convenció internacional dels drets de les persones amb discapacitat. Sobre els reptes que suposa aquest moment de canvi en va parlar el consultor social Fernando Fantova. Professionals de referència en els seus àmbits van participar explicant les seves experiències innovadores.

La jornada va abordar els reptes d’un nou model de Serveis Socials, tant des de la perspectiva de la consultoria social, per part del consultor social Fernando Fantova, com des de l’experiència i implementació dels models relacional-vincular en el treball socioeducatiu a Castell-Platja d’Aro així com del model integrador de la Xarxa de Salut Mental IAS-SCS de la Garrotxa. La jornada va exemplificar l’execució reeixida de dos models integradors innovadors que ja estan en fases avançades d’implementació. 



Comparteix

f

El president i la secretària de la Junta Rectora es reuneixen amb l'alcalde i la regidora de Benestar Emocional de Girona
La trobada va permetre compartir els programes de cada institució i acordar possibles actuacions de futur.