f

La Junta Rectora es reuneix amb la Comissió Institucional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista de Girona

La vocal Ester Mas hi representarà la Junta Rectora de la Delegació el proper 10 de novembre.

El proper divendres 10 de novembre l'Ester Mas, vocal la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Girona, assistirà a la reunió ordinària de la Comissió Institucional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista de la demarcació de Girona.

En aquesta reunió hi assistiran la delegada de Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, la secretària de Feminismes Montse Pineda i la directora de la Direcció General per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich, juntament amb representants de Girona, per abordar una intervenció coordinada contra les violències masclistes. 

Aquesta reunió forma part de la coordinació institucional en la lluita contra les violències masclistes per tal d'unir esforços i coordinar els mitjans personals i materials existents a la nostra demarcació per lluitar de la manera més eficaç possible contra les violències masclistes.


Comparteix

f

Una representació de la Junta Rectora de la Delegació, present a l'acte de graduació de la 16a promoció de la Facultat d'Infermeria del Màster en Promoció de la Salut
Es celebrarà dijous 5 d'octubre i hi assistirà la Dra. Susana Mantas, secretària de la Delegació Territorial de Girona del COPC.