f

La Secció de Secció de Psicologia de l’Educació visita la Delegació Territorial de Girona

La trobada es va dur a terme el passat 25 d'abril.

En la trobada que es va realitzar el 25 d'abril a la seu de la Delegació de Girona del COPC entre el president, Àngel Guirado i la vocal, Marianna Lozano, i la Secció de Psicologia de l'Educació del COPC, la seva presidenta, Olga Piazuelo i la secretària, Mónica Cortés es van tractar diversos temes d'interès per la psicologia educativa, entre els quals destaquem la necessitat de potenciar la presència de la psicologia en el sistema educatiu i el foment de l'especialitat educativa entre els estudiants del grau de psicologia.

Durant la sessió es va tractar també l'obligada reflexió sobre les necessitats educatives emergents. Respecte a aquesta qüestió es va decidir organitzar una jornada en la qual intervinguin professionals de l'àmbit sociopsicoeducatiu que, des de la seva perspectiva i expertesa, ens acostin a les claus que ens ajudin a interpretar els grans reptes educatius del futur més immediat.

Finalment, es va valorar com una opció molt positiva impulsar la creació d'un Grup de Treball de Psicologia de l'Educació a la Delegació de Girona.

Comparteix

f

La Delegació de Girona celebra la Nit de la Psicologia Gironina
El proper 2 de juny, al Castell de Calonge, la festa de la psicologia de Girona serà màgica gràcies a l'actuació del Mag Xevi.