f

Reunió de la Junta Rectora amb els grups de treball de Girona

La tradicional trobada va tenir lloc el passat 27 de gener a l'Hotel Double Tree by Hilton Girona, on la nova Junta va presentar-se davant els GT, que van explicar les seves activitats destacades.

El passat 27 de gener es va fer la tradicional reunió de la Junta Rectora amb una representació de membres dels grups de treball de Girona a l'Hotel Double Tree by Hilton Girona.

La Junta Rectora va exposar els següents punts:

  1. Presentació dels integrants de la nova Junta Rectora.

  2. Presentació dels pressupostos.

  3. Informació sobre la Psicoxarxa i visionat del vídeo que ha fet la Delegació.

  4. Recollir les propostes, dubtes i inquietuds dels Grups de Treball.

  5. Donar impuls al conveni amb Id'IBGi. L'Institut d'Investigació té obertes línies de Neuropsicologia i Envelliment.

En el GT Trauma - EMDR, Isabel Coch, responsable del grup, va destacar la trajectòria formativa i va acostar ponents de renom, com ara Anabel González.

El GT Estudi de Psicologia Forense de Girona va informar que la nova coordinadora, des de fa uns mesos, és Alba Milena.

Jordi Ruiz és coordinador del GT Prevenció de psicopatologies relacionades amb successos psicològicament traumàtics. Des de la disciplina de la intervenció psicològica en crisis i emergències ressalta que, des de la pandèmia, el grup ha notat un augment de sol·licituds de noves incorporacions.

Margarita López, coordinadora del GT Confluències en Neuropsicologia, informà de les pròximes activitats formatives, com la Conferència: Deteriorament cognitiu subtil.

En nom del GT Creativitat, Procés Artístic i Salut Mental, va parlar la seva coordinadora Raquel Vidal. En commemoració, el grup treballarà la seva obra i llegat, així com la presentació a la Delegació del llibre Arteterapia clínica: el uso terapéutico de las artes expresivas y creativas aplicadas a niños y adolescentes hospitalizados, de la Núria Mompín.

Aïda Fuentes, coordinadora del GT Clínica de la infància i l'adolescència, va explicar que durant la pandèmia el grup va donar resposta a les demandes que se'ls van encomanar des del CIAC -Comitè d'Infància i Adolescència del COPC.

El GT Mediació familiar i comunitària, la coordinadora del qual és Carme López, va informar de les difícils condicions en què s'ha de realitzar la mediació en general. També es va fer menció de la renovació de la nova Junta de la secció d'ARC amb Javier Wilhelm i del diploma dels premis ARD Justícia 21/22 a la "Millor pràctica impulsada per entitats privades de Catalunya al Servei de Dinamització i Mediació del Barri Vell de Girona", rebut pel grup d'advocats i psicòlegs que han col·laborat en la tasca de millorar la gestió dels conflictes entre ciutadania, empreses i administracions públiques.

Per part de Club Social, representat per Concepció Escandell, es va informar de la tornada a la normalitat de les activitats i exposicions i s'hi va convidar tothom a participar. Actualment, hi ha una exposició del "Català il·lustrat" i un Club de lectura sobre psicoanàlisi i literatura.

El Grup de Treball de Psicoteràpia Psicoanalítica, així com el Grup de Treball d’Esport, van excusar la seva assistència.

La reunió va finalitzar amb el propòsit de la Junta Rectora d'ajudar i donar suport als diferents Grups de Treball que integren la Delegació.

Comparteix

f

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) persenta la Guia de Sostenibilitat per al Sector Salut i Social
La Guia és una nova eina interactiva creada per facilitar la gestió, socialment i mediambientalment responsable, de les organitzacions.