f

Una representació de la Delegació present a l'espai sobre salut mental a la Fira de Mostres de Girona

El president de la Junta Rectora, el doctor Àngel Guirado, i les vocals Ester Mas i Anny Escatllar van assistir a aquest espai el passat dissabte 28 d’octubre.

L’Ajuntament de Girona ha presentat un espai de 30 m² a la Fira de Mostres de la ciutat per tal de conscienciar la ciutadania sobre els diferents esdeveniments de salut i benestar emocional que organitza el municipi, fet que va coincidir amb la presentació de la nova regidoria de Benestar Emocional i Salut, encapçalada per la psicòloga i infermera Sílvia Bosch.

El president de la Junta Rectora, el doctor Àngel Guirado, i les vocals Ester Mas i Anny Escatllar, van assistir a aquest espai en representació de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Girona del COPC el passat dissabte 28 d’octubre.

L'estand utilitza fotografies i diversos materials informatius per explicar què és la salut emocional, la relació entre les parts física i psicològica que componen la salut de les persones, què és un quadre de salut mental i quina és la seva funció.

Un dels aspectes més destacats d'enguany va ser l'"Espai calma" un entorn de silenci amb l'objectiu principal de proporcionar un espai lliure de barreres sensorials per a persones amb neurodiversitat, i al mateix temps, visibilitzar els trastorns de l'espectre autista.

Foto 1 - D’esquerra a dreta: Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona, Anny Escatllar, vocal de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Girona del COPC, el doctor Àngel Guirado, president de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Girona del COPC, Gemma Geis, vicealcaldessa de Girona i Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona.

Foto 2 -  D’esquerra a dreta: Ester Mas i Anny Escatllar, vocals de la Junta rectora de la Delegació de Girona del COPC i el doctor Àngel Guirado, president de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Girona del COPC.

Comparteix

f

La Delegació de Girona organitza la taula rodona "Diàleg entre experts: transformar-se per sobreviure. Les claus de la psicologia del futur"
L'acte serà el 28 de novembre a les 18.30 h en format presencial a l'Auditori Josep Viader - Casa de Cultura de Girona i anirà a càrrec de l’antropòleg Eudald Carboell i del genetista David Bueno.