f

Una representació de la Junta Rectora de la Delegació, present a l'acte de graduació de la 16a promoció de la Facultat d'Infermeria del Màster en Promoció de la Salut

Es celebrarà dijous 5 d'octubre i hi assistirà la Dra. Susana Mantas, secretària de la Delegació Territorial de Girona del COPC.

La Dra. Carme Bertrand Noguer, degana de la Facultat d'Infermeria, i la Dra. Dolors Juvinyà Canal, coordinadora del Màster, presidiran l'acte de graduació de la 16a edició del Màster en Promoció de la Salut dijous 5 d'octubre de 2023, a les 19 h, a l'aula 40 de la Facultat d'Infermeria.

En representació de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Girona del COPC, hi assistirà la Dra. Susana Mantas, secretària de la Delegació Territorial de Girona.

El Dr. Hiram V. Arroyo Acevedo, director del Departament de Ciències Socials i del Centre Col·laborador de l'Organització Mundial de la Salut per a la Capacitació i Investigació en Promoció de la Salut i Educació per a la Salut (Facultat de Ciències Biosocials i Escola Graduada de Salut Pública de la Universitat de Puerto Rico), pronunciarà la conferència "Oportunidades y retos de la promoción de la Salud".

Comparteix

f

El GT Creativitat Procés Artístic i Salut Mental visita l’exposició “La mà guiada” al MNAC
La mostra permet conèixer l’obra de Josefa Tolrà i Madge Gill, fins el 5 de novembre.