f

Una representació de la Junta Rectora es reuneix amb la candidata al Congrés, Marta Madrenas

En la reunió que van mantenir dimecres 19 de juliol, la candidata va parar atenció els temes més urgents que la psicologia té plantejats en aquests moments.

El president de la Junta Rectora de la Delegació de Girona del COPC, el Sr. Àngel Guirado, i la vocal de la Junta, la Sra. Anny Escatllar, s'han reunit amb la candidata de Junts al Congrés per Girona, la Sra. Marta Madrenas. 

En la reunió que van mantenir dimecres 19 de juliol, la candidata va parar atenció als temes més urgents que la psicologia té plantejats en aquests moments. La salut mental, determinades modificacions d'algunes lleis, l'increment imprescindible de professionals de la psicologia en el sistema públic de salut, equiparable a la mitjana europea o la creació de noves especialitats per atendre les demandes d'atenció emergents de la població, van ser els principals temes tractats. 

Es va valorar de manera molt favorable l'interès que va suscitar una qüestió tan important com la salut mental de les persones i la necessitat de l'atenció psicològica pública, gratuïta i suficient per als sectors més vulnerables de la població. La reunió també va servir per conèixer les instal·lacions i els serveis que s'ofereixen als col·legiats i col·legiades així com per a la ciutadania en general.

Comparteix

f

El GT de creativitat, procés artístic i salut mental presenta obres a la jornada L'être et l'eau de Morellàs i les Illes
L'organització de la jornada tenia l'objectiu de col·laborar a fer visible el problema del canvi climàtic i la sequera.