f

Vols col·laborar amb la Delegació participant en un programa de TV o redactant un article per a un diari?

Si vols més informació o decideixes col·laborar-hi, posa't en contacte amb la Delegació.

La Delegació Territorial de Girona del COPC ha arribat a uns acords de col·laboració amb les cadenes de Televisió de Girona i La Selva TV i amb els diaris El Punt Avui i el Diari de Girona, per tal de conscienciar a l’opinió pública de la importància de la salut mental. L’objectiu és donar visibilitat a la professió i als professionals de la psicologia, així com difondre els serveis que ofereix el COPC a la ciutadania.

Les participacions en les cadenes televisives són en format càpsules d’un minut que es gravaran a la seu de la Delegació. També es pot participar en directe a l’estudi en una entrevista d’un quinze minuts. En el cas dels diaris es tracta, com fins ara, de redactar un article inèdit relacionat amb la psicologia, de 2.500 caràcters més espais. Aquest article s’enviarà a la Delegació i serà revisat per una periodista.

Si vols més informació o decideixes col·laborar-hi, truca al telèfon de la Delegació, 972 222 710, o envia un correu electrònic a copc.gi@copc.cat.

Comparteix

f

La Delegació presenta la guia 'M’han citat a un judici. I ara què?' amb total consens sobre la seva vàlua
El passat 17 de novembre va tenir lloc, a l’Auditori Josep Irla de l’edifici de la Generalitat de Girona, una acte amb totes les personalitats de l'àmbit.