f

1a Jornada Alletament i Vincle i 1r Concurs Fotogràfic Lactància Materna Lleida 2023

El proper 5 d'octubre tindrà lloc la Jornada i es faran públiques les fotografies premiades.

El pròxim 5 d’octubre, a l’Hospital Arnau de Vilanova de 9 a 14h, tindrà lloc la I Jornada Alletament i Vincle, en el marc de la Setmana mundial de la lactància materna 2023. 

Aquesta Jornada té per objectiu principal donar a conèixer la importància de l’alletament matern i el vincle segur en el creixement saludable dels fills i filles. L'esdeveniment donarà a conèixer les eines de les quals es disposa a Lleida per garantir un inici i manteniment de l’alletament matern exitós, així com els diferents tipus de vincle i les conseqüències a llarg termini en la salut mental de les famílies i infants. 

La jornada, patrocinada per la Delegació Territorial de Lleida del COPC, es dirigeix als professionals sanitaris i a la població que estigui interessada en la temàtica. 

Consulta el programa a les imatges que segueixen o en aquest enllaç, on a més pots inscriure't-hi: 


Paral·lelament, amb objectiu normalitzar la lactància materna a la nostra societat a través de l'art de la fotografia, mostrant imatges de mares en actitud d'alletar,  s’ha organitzat el I Concurs Fotogràfic lactància Materna Lleida 2023. Els premis del concurs es donaran el dia 5 d’octubre. 

Prem l'enllaç o la imatge que segueix per consultar les bases i inscripció al Concurs


Comparteix

f

La Delegació de Lleida col·labora en el patrocini de la VII Cursa Aspros 'Nosaltres també podem!'
El 24 de setembre, al Parc de l’Aigua de Lleida, amb 4 categories perquè tothom pugui participar-hi.