f

Cinefòrum amb la pel·lícula 'Perfect days', de Wim Wenders, el 30 de maig

Membres del GT de Mindfulness participaran al debat que precedirà el refrigeri. Apunta-t'hi reservant l'entrada al formulari per només 3 €.

El GT de Mindfulness de la Delegació Territorial de Lleida us anima a assistir el dijous 30 de maig a una nova sessió de cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula, Perfect days de Wim Wenders. El film, protagonitzat per Kóji Yakusho, premiat com a millor actor al festival de Cannes 2023, ens endinsa en una història profunda sobre com trobar la pau, significat i bellesa dels aspectes més quotidians de la vida. Veieu el tràiler.

La projecció s’iniciarà a les 19.30 h a l’Screenbox de Lleida (antic Espai Funàtic c. de Pi i Margall, 26, 25004 Lleida). En el debat posterior al passi hi participaran els membres del GT de Mindfulness. En finalitzar l’acte es convidarà, als assistents, a un petit refrigeri al bar de l’Screenbox.

La Delegació Territorial de Lleida subvenciona part del preu de l’activitat. El cost d'inscripció és de 3 euros, que s'haurà de pagar a la taquilla del cinema abans d’entrar a la sala.

Per poder-hi assistir cal reservar l’entrada al següent formulari, abans del dia 29 de maig.


Comparteix

f

La segona edició de la Trobada de Grups de Treball de la Delegació els reuneix amb la Junta Rectora de la Delegació
La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Lleida va exposar les accions que s’havien dut a terme i les que s’estaven projectant, totes fruit dels compromisos adquirits amb els grups de treball.