f

Cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula 'La última sesión de Freud' el 28 de juny

La Delegació Territorial de Lleida subvenciona parcialment l’activitat, que costarà 3 euros a les persones assistents.

El GT de Psicoanàlisi Angelina Fontdevila de la Delegació Territorial de Lleida, organitza el divendres 28 de juny a la tarda, una nova sessió de cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula La última sesión de Freud, de Matt Brown.   

En el film, el pare de la psicoanàlisi -Sigmund Freud- convida l’icònic autor C.S. Lewis a un debat sobre l’existència de Déu. D'aquesta manera, dues de les ments més grans del segle XX convergeixen per lliurar una batalla personal en què aborden les grans qüestions de l'existència i xoquen en temes com l'amor, el sexe o el sentit de la vida. Inevitablement, també sorgeix el tema de la naturalesa de les seves relacions amb altres persones explorant la relació única de Freud amb la seva filla lesbiana Anna i el romanç poc convencional de Lewis amb la mare del seu millor amic. Les vides de Freud i Lewis, passat, present i fantasia s'entrellacen en un dinàmic viatge que ultrapassa els confins de l'estudi de Freud. 

La projecció s’iniciarà a les 19 h a l’Screenbox de Lleida (antic Espai Funàtic c. de Pi i Margall, 26, 25004 Lleida). En el debat posterior al passi hi participaran els membres del GT Psicoanàlisi Angelina Fontdevila. En finalitzar l’acte es convidarà, als assistents, a un petit refrigeri al bar de l’Screenbox. 

La Delegació Territorial de Lleida subvenciona part del preu de l’activitat. El cost d'inscripció és de 3 euros, que s'haurà de pagar a la taquilla del cinema abans d’entrar a la sala. Per poder-hi assistir cal reservar l’entrada al següent formulari, fins al mateix dia 28 de juny. 

Comparteix

f

Els col·laboradors i col·laboradores de la Psicoxarxa Solidària de la Delegació es reuneixen en la primera trobada anual
Membres de la Junta Rectora i de l'EAD de la Psicoxarxa van recollir propostes i van aclarir dubtes sobre el projecte.