f

El president de la Junta Rectora es reuneix amb l'alcalde de Lleida

Durant la trobada es van desprendre possibles actuacions de col·laboració entre ambdues entitats, amb l'objectiu de promocionar el benestar emocional de la ciutadania.

El passat 3 de juliol, el president de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Jaume L Celma i el coordinador del Grup Sènior de la Delegació, Francesc Abella, es van reunir a l’Ajuntament de Lleida, amb el Paer en Cap de la ciutat, Fèlix Larrosa, la regidora de Persones Grans, Salut i Consum, Anna Miranda Torres i el regidor, Xavier Blanco, titular de la regidoria de Joventut, Educació i Ocupació.

Durant la trobada es van desprendre possibles actuacions de col·laboració entre ambdues entitats, amb l'objectiu de promocionar el benestar emocional de la ciutadania.

Finalment, per estudiar i concretar les línies de col·laboració es va emplaçar la regidora de Persones Grans, Salut i Consum, Anna Miranda Torres, i a la regidora de Seguretat, Mobilitat i Civisme, Cristina Morón Molina, a una reunió a la seu de la Delegació Territorial de Lleida, el pròxim 26 de setembre.

 Informarem puntualment de les futures actuacions.

Comparteix

f

Cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula 'La última sesión de Freud' el 28 de juny
La Delegació Territorial de Lleida subvenciona parcialment l’activitat, que costarà 3 euros a les persones assistents.