f

El president de la Delegació, Jaume L. Celma, es reuneix amb el director Territorial de Drets Socials, el director Territorial d'Educació i els caps de servei  d'Infància i Adolescència

La trobada ha reafirmat el compromís de seguir treballant per millorar la salut mental des de l'escola i arribant a les famílies.

El passat dilluns 14 de novembre, la seu dels Serveis Territorials d’Educació de Lleida va acollir la trobada institucional entre el Sr. Jaume L. Celma, president de la Delegació Territorial de Lleida del COPC, el Sr. Joan Segura, director dels Serveis Territorials de Drets Socials, el Sr. Claudi Vidal, director dels Serveis Territorials d’Educació i la Sra. Dolors Camí, cap del Servei d'Infància i Adolescència.

En anteriors trobades, s'havia endegat una col·laboració entre les institucions participants que partia de l'objectiu comú de fer-se presents a les escoles i instituts per millorar la salut mental d'infants i adolescents de la comarca de Lleida.

En aquesta darrera reunió, es va reafirmar aquest compromís però fent una passa més enllà. Ampliant l'objectiu inicial de la col·laboració, es va proposar dur a terme accions per arribar també a les famílies que integren les escoles i instituts i que són una peça clau en el desenvolupament emocional dels infants i adolescents.

Amb iniciatives com aquesta, la Delegació Territorial de Lleida del COPC segueix treballant per fer, de la salut mental, una prioritat de benestar social i individual.

Comparteix

f

La Delegació de Territorial de Lleida s’uneix a  la recollida de joguines de la campanya “Els seus drets en joc” que organitza Creu Roja Joventut-Lleida
La campanya vol garantir que cap infant es quedi sense joguina.