f

I Congrés Intergrupal de la Delegació Territorial de Lleida: Resiliència. Diferents mirades

L’Auditori Transfronterer de la Universitat de Lleida, acollirà els dies 29 i 30 de novembre, el primer Congrés Professional Intergrupal de la Delegació.


La Delegació Territorial de Lleida organitza els seu primer congrés professional intergrupal els propers 29 i 30 de novembre a l’Auditori Transfronterer de la Universitat de Lleida. Sota el títol 'Resiliència. Diferents mirades', la temàtica escollida per a la primera edició és la resiliència.

El I Congrés Intergupal Resiliència. Diferents mirades  és organitzat diversos grups de treball de la Delegació de Lleida: GT de Neuropsicologia Lleida-Pirineus, GT Intervenció psicològica en casos de mort no natural, GT. Psicoanàlisi Angelina Fondevila, GT Mediació, GT Mindfulness, GT Sistemicofamiliar, GT de  Pràctiques lúdiques en psicologia i el Grup Sènior, amb el suport de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Lleida del COPC.

Durant el congrés, es parlarà de la resiliència des d’un enfocament multidisciplinari, amb la intervenció de professionals de la neuropsicologia, la psicoanàlisi, la mediació, l'educació i la clínica. L’esdeveniment està dividit en dues sessions. La primera, el divendres 29 novembre a la tarda, inclourà dues taules rodones que promouran un ambient participatiu i de reflexió. Al final de la sessió de divendres, s’oferirà un refrigeri als assistents a càrrec de Bo de Shalom. La segona sessió serà el dissabte, 30 novembre al matí, amb diverses ponències que culminaran amb un taller de màgia. 

Consulta el programa i tota la informació en aquest enllaç a l'apartat de formació del web, on també pots inscriure-t'hi. 

 

Comparteix

f

La cursa 'Nosaltres també podem' rep la col·laboració de la Delegació
El 6 d’octubre, al Parc de l'Aigua, es convoquen tots els públics a la cursa gràcies a les tres categories: 10 km, 5 km, caminada de 10 i 5 km i les curses infantils.