f

Jornada solidària de la Intercol·legial de Salut de Lleida en benefici de la Marató

La Delegació Territorial de Lleida participarà a la Jornada amb el taller ‘Entrenem el cervell’, dedicat als jocs de taula cognitius.

La Intercol·legial de Salut de Lleida, entitat de la qual forma part la Delegació Territorial de Lleida del COPC, ha organitzat una jornada solidària en  benefici de La Marató de TV3, que inclourà una xocolatada popular i diferents activitats. 

La Delegació Territorial de Lleida hi participa activament, aportant-hi el taller ‘Entrenem el cervell’, dedicat als jocs de taula cognitius. L'esdeveniment tindrà lloc el dijous 28 de desembre, de 10.00 a 12.00 h, al Cafè del Teatre de Lleida (carrer Roca Llaurador, 2 bis), i tots els diners que es recaptin es destinaran a La Marató, que enguany es dedica a la salut sexual i reproductiva. 

Totes les activitats van adreçades a les famílies assistents i seran dirigides per diferents col·legis sanitaris de Lleida. Així, el Col·legi de Veterinaris de Lleida oferirà un taller de tinença responsable d’animals de companyia; el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Lleida, un taller de cures, embenats i primers auxilis; el Col·legi de Metges de Lleida oferirà ‘Mans al cor’, un taller de reanimació cardiopulmonar; el Col·legi d’Òptics Optometristes de Catalunya, un taller sobre visió, habilitats visuals i imatges 3D; i la Delegació Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya serà al capdavant del taller ‘Entrenem el cervell’, dedicat als jocs de taula cognitius.

Les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç fins el mateix dia 28 de desembre. Us hi esperem!



Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida col·labora en l’organització de la Setmana de la Salut de Les Borges Blanques
Organitzada per la Comissió de Comunitària de l’EAP de Les Borges Blanques, es durà a terme de l’11 al 15 de desembre dedicada a la salut sexual i reproductiva.