f

La Delegació de Lleida convida els seus col·legiats i col·legiades a la XIX Trobada de Professionals de la Psicologia de les Terres de Lleida i Osca

L’acte tindrà lloc el pròxim 22 de setembre, a les 20.30 h al Castell del Rei, situat a la part més alta del Turó de la Seu Vella.

La Delegació Territorial de Lleida convida els seus col·legiats i col·legiades a la XIX Trobada de Professionals de la Psicologia de les Terres de Lleida i Osca.

L’acte tindrà lloc el pròxim 22 de setembre, a les 20.30 h al Castell del Rei, situat a la part més alta del Turó de la Seu Vella. Al Castell del Rei, més conegut amb el nom del Castell de la Suda, construït entre finals del segle XII i el segle XIV, s’hi van celebrar les Corts de l’any 1214, on un nen de només 6 anys, el futur Jaume I el Conqueridor, fou coronat rei per aragonesos i catalans.  

En aquest marc històric es durà a terme l’acte de retrobament, on es donarà la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades. També s’homenatjarà les persones col·legiades que han complert el 25 aniversari d'exercici professional i els i les membres de la Psicoxarxa Solidària. Per últim, es  lliuraran els premis de la IV edició del Concurs d'Il·lustració El traç de la psicologia.  

Tot seguit totes les persones assistents estan convidades a un sopar còctel a peu dret, amenitzat pel cantant i músic Lluís Sánchez. 

L'assistència a l'acte és gratuïta pels col·legiats i col·legiades de la Delegació Territorial de Lleida, pels i les participants del Concurs d’Il·lustració i les persones acompanyants dels homenatjats i homenatjades pels 25 anys de professió. 

Per assistir-hi cal confirmar-hi assistència fent clic a l’enllaç


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida acull l’exposició Salut mental i vida
La mostra ha itinerat per centres escolars de la província des de novembre i acaba el seu recorregut a la Delegació.