f

La Delegació de Lleida del COPC col·labora en Ment Lúdica, una jornada de jocs de taula com a eines d’intervenció

El 22 d’octubre, a l’edifici polivalent de la Universitat de Lleida, programa activitats professionals i per a tots els públics.

Els jocs de taula s’han convertit en una activitat d’oci cada vegada més popular entre la ciutadania, però una part dels jocs estan pensats i concebuts com a eines terapèutiques. La Jornada Ment Lúdica, que tindrà lloc el proper 22 d’octubre a l’edifici polivalent de la Universitat de Lleida, pretén aproximar els jocs de taula moderns a la ciutat de Lleida i donar una oportunitat de formació a professionals que utilitzen els jocs de taula com a eina d’intervenció. 

A la jornada es duran a terme de forma paral·lela activitats acadèmiques (adreçades al públic professional) i lúdiques (tallers divulgatius dirigits a públic general que tractaran diferents temàtiques relacionades amb el joc de taula). Pots consultar el programa d’activitats al web i inscriure-t’hi en aquest enllaç al web de la Jornada.   

Ment lúdica és un punt de trobada amb professionals i ciutadania de Lleida (i més enllà), amb actitud lúdica, organitzada per l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, la Universitat de Lleida i la Delegació Territorial de Lleida entre d’altres organitzacions.  


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida participa a la 3a Jornada Psicologia en el tractament de l’Obesitat que organitza la SEEDO el proper 7 d’octubre
Membres de la Junta Rectora de la Delegació hi tenen un paper protagonista, com el president Jaume L. Celma i el vocal Antonio Alcántara.