f

La Delegació de Lleida et convida al cinefòrum de "Creatura" el 23 de novembre

Les temàtiques de la pel·lícula d’Elena Martín, premiada al Festival de Cannes, fonamentarà el col·loqui amb professionals de diversos àmbits.

El dijous 23 de novembre a les 19 h la Delegació de Lleida et convida a una nova sessió de Cinefòrum amb la pel·lícula Creatura a l’Screenbox- Espai Funàtic Lleida (c. Pi i Maragall, 36. Lleida). El llargmetratged’Elena Martín Gimeno, ha esta el film guanyador del premi a la Millor Pel·lícula Europea (quinzena de realitzadors) de l’últim Festival de Cannes i va ser la pel·lícula de la cloenda de l’Atlàntida Mallorca Film Festival 2023. 

El film trenca amb el tabú del desig sexual femení i ens submergeix en la complexa psicologia d'una dona que ha estat víctima de la repressió sexual. Prem a l’enllaç per veure'n el tràiler i saber-ne una mica més. Després de la projecció, el públic assistent podrà entaular un col·loqui on participaran professionals de diversos àmbits. 

L'activitat és gratuïta per a persones col·legiades i precol·legiades, només cal inscripció a en aquest enllaç.

T'hi esperem!


Comparteix

f

La IX Jornada INNSOC 2023 versarà sobre "Allotjaments residencials per a persones sense llar"
El proper 17 de novembre t'esperen ponències, conferències, taules rodones i presentacions a la Sala de Juntes de la FEPTS de la UdL