f

La Delegació Territorial de Lleida acull l’exposició Salut mental i vida

La mostra ha itinerat per centres escolars de la província des de novembre i acaba el seu recorregut a la Delegació.


Aquest mes de juny, l’exposició  Salut Mental i Vida ha  acabat  el recorregut pels  centres escolars i instituts de la província de Lleida, que va iniciar el novembre del 2022, i que l’ha portat a un total de 31 centres. 

Els alumnes que han visitat la mostra, des d’infantil a batxillerat, passant per primària i secundària, han participat també en tallers de salut mental, en què han pogut compartir experiències, emocions, angoixes, etc.  Els tallers han anat a càrrec de les autores de la mostra, Gemma Gallart  i Esther Morell, i, en alguns casos, pels referents de benestar emocional i personal del Programa salut i escola de l’ICS.  

El projecte forma part del programa “Salut i escola atenció primària Lleida”, un programa transversal entre el Departament de Salut i el Departament d’Educació que promou la col·laboració dels centres educatius i els serveis de salut comunitària d’arreu del territori, per millorar la salut dels adolescents i infants mitjançant accions de promoció de la salut, de prevenció de situacions de risc i d’atenció precoç dels problemes relacionats amb la salut mental, la salut afectiva i sexual, i el consum de drogues, alcohol i tabac. 

La mostra Salut mental i vida estarà  exposada a la Seu de la Delegació Territorial de Lleida ( carrer acadèmia n. 14, Lleida) durant el mes de juliol. En horari d’obertura de la Delegació, de 9 a 15 h, serà oberta a tothom qui vulgui visitar-la.



Comparteix

f

'Conversant amb els membres dels GT', nou projecte impulsat per la Delegació de Lleida
Es tracta d'un cicle d'entrevistes als membres dels grups de treball del territori.