f

La Delegació Territorial de Lleida col·labora a la jornada Geometries de l’exclusió social

L'esdeveniment tindrà lloc dijous 20 d’abril, de 9 a 15h, a l’Edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida.

 

La Jornada Geometries de l’exclusió social, organitzada per la Comissió Territorial de Lleida d’ECAS, es programa el proper 20 d'abril, a l’Edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida, de 9 del matí a 15 h de la tarda.

Hi ha programades conferències i tallers, que tenen com a objectiu donar visibilitat a les històries humanes de l’exclusió social, així com posar de manifest el treball que fan les entitats en el territori. Es busca repensar el model social i relacional, el model econòmic i de redistribució, així com els valors sobre els quals podem assentar la convivència per tal d’evitar la cronificació de les  situacions de pobresa i exclusió social amb la mirada posada en la transformació social cap a una societat més justa, igualitària, cohesionada, inclusiva, sostenible, pacífica i, per tant, més humana i feliç.

L'esdeveniment té la inscripció gratuïta i està adreçat al públic general, a les entitats d’ECAS i a les i els estudiants de la UdL. Pots consultar el programa i inscriure't en aquest enllaç


L'organitzadora, la Comissió Territorial de Lleida d'ECAS, està formada per les entitats següents:  Salesians Sant Jordi, Intress, Fundació Antisida de Lleida, Arrels Sant Ignasi, Associació Reintegra i Suara Cooperativa, i amb la col·laboració de les delegacions de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.  

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida del COPC, present en la inauguració de la XI Setmana de la Psicologia de la UdL
Amb l'objectiu d’enfortir les relacions entre la Delegació i la Universitat, el passat 8 de març el president i un dels vocals de la Junta rectora es van reunir amb Esther Desfilis, nova cap d’estudis del Grau de Psicologia de la UdL.