f

La Delegació Territorial de Lleida col·labora en la tercera edició de Ment Lúdica, la jornada de jocs de taula del proper 19 d’octubre

La jornada tindrà lloc al al Campus de Cappont de la UdL amb l'objectiu de divulgar i fomentar l’ús dels jocs de taula com activitat d’oci saludable.

La Delegació Territorial de Lleida col·labora en la tercera edició de Ment Lúdica, la Jornada de jocs de taula que tindrà lloc a Lleida el pròxim dissabte 19 d’octubre. El Campus de Cappont de la Universitat de Lleida acollirà l'esdeveniment a partir de les 9 del matí. Acosta't al c. Jaume II, 7, de la ciutat de Lleida i vine a jugar.

L’objectiu de la trobada Ment Lúdica és divulgar i fomentar l’ús dels jocs de taula com activitat d’oci saludable i que ajuda al desenvolupament integral de la persona en qualsevol etapa de la seva vida. D'una banda, per al públic general, durant tota la jornada hi haurà taules plenes de jocs amb monitors que ajudaran les persones assistents a descobrir quins jocs són ideals segons l'edat i les preferències de cadascú.

Paral·lelament, també hi haurà una part més formativa adreçada al públic professional que utilitza o vol utilitzar els jocs de taula com a eina d'inclusió en diferents àmbits (salut mental, discapacitat, educació) i xerrades per a docents sobre com introduir els jocs a les aules.

Cal remarcar que en aquesta edició de la Jornada hi haurà un estand on es podran adquirir jocs de taula. L'esdeveniment és obert a professionals i a la ciutadania en general, pots consultar el programa d’activitats al web i inscriure-t’hi en aquest enllaç o fent clic damunt de la imatge del cartell. 



Comparteix

f

I Congrés Intergrupal de la Delegació Territorial de Lleida: Resiliència. Diferents mirades
L’Auditori Transfronterer de la Universitat de Lleida, acollirà els dies 29 i 30 de novembre, el primer Congrés Professional Intergrupal de la Delegació.