f

La Delegació Territorial de Lleida convida els seus col·legiats i col·legiades a la XVIII Trobada de professionals de la psicologia de les terres de Lleida i Osca

L’acte tindrà lloc el 25 de novembre, a les 20.30 h, al Club Morrisson de Lleida.


El proper 25 de novembre, a les 20.30 h, la Delegació Territorial de Lleida del COPC celebrarà la XVIII Trobada de professionals de la psicologia de les terres de Lleida i Osca, al Club Morrisson de Lleida (av. Alcalde Rovira Roure, 195).

L’acte, de retrobament entre els col·legiats i col·legiades, homenatjarà les persones col·legiades que han complert el 25 aniversari d'exercici professional, reconeixerà la tasca i dedicació de la Junta Rectora sortint, presentarà la nova i lliurarà els premis de la III edició del Concurs d'Il·lustració 'El traç de la psicologia'. Acte seguit, totes les persones assistents estan convidades a un sopar còctel a peu dret, amenitzat pel grup de música cubana Son D' Cuba.  

L'assistència a l'acte és gratuïta, i tots els col·legiats i col·legiades de la Delegació Territorial de Lleida hi estan convidats. Per assistir-hi cal confirmar-hi assistència: fes clic en aquest enllaç per reservar-t’hi una plaça!


Comparteix

f

La Delegació de Lleida del COPC col·labora en Ment Lúdica, una jornada de jocs de taula com a eines d’intervenció
El 22 d’octubre, a l’edifici polivalent de la Universitat de Lleida, programa activitats professionals i per a tots els públics.