f

La Delegació Territorial de Lleida del COPC, present en la inauguració de la XI Setmana de la Psicologia de la UdL

Amb l'objectiu d’enfortir les relacions entre la Delegació i la Universitat, el passat 8 de març el president i un dels vocals de la Junta rectora es van reunir amb Esther Desfilis, nova cap d’estudis del Grau de Psicologia de la UdL.

Els propers 14 i 15 de març tindrà lloc la XI Setmana de la Psicologia de la UdL i, com cada any, la Delegació serà present en l’acte d’inauguració. Hi participarà el president de la Junta Rectora de Lleida,  Jaume L Celma. 

El tema transversal d’aquesta edició serà la "divulgació", que estarà present a totes les ponències i tallers.  S’abordaran, entre altres, temes tan diversos com la psicologia punk, projectes que fomenten l’autoconeixement a través de la natura, l'acompanyament psicològic centrat en el treball amb el trauma, la intervenció de la psicopedagogia en contextos escolars, la psicologia de l’esport, sobre aspectes rellevants dins del món de la sexologia, així com de la pròpia identitat, sobre addiccions en adolescents i la intervenció en persones joves migrades soles.

Podeu veure el programa d'actes en aquest enllaç

Així mateix i amb l'objectiu d’enfortir les relacions entre la Delegació Territorial de Lleida i la Universitat de Lleida, i en concret amb la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Socials (FEPTS), el passat 8 de març, Jaume L Celma i Jorge Moya, president i vocal de la Junta rectora respectivament, es van reunir amb Esther Desfilis, nova cap d’estudis del Grau de Psicologia de la UdL. 

De la reunió van sorgir noves línies de col·laboració en l’àmbit formatiu i d’orientació i d'assessorament a l'alumnat al món professional. Aquestes col·laboracions quedaran emmarcades en futurs convenis. 

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida i NeuroLleida organitzen l’acte de cloenda del 10è aniversari de l’entitat
La conferència commemorativa va tenir lloc el 16 de febrer, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina.