f

La Delegació Territorial de Lleida i Ineuro organitzen tres tallers de l'especialitat de neuropsicologia

Els tallers seran impartits els dies 9 i 10 de juny en modalitat presencial pel neuropsicòleg, CEO i fundador d'Ineuro, Pablo Duque.

Els dies 9 i 10 de juny, la Delegació de Lleida del COPC juntament amb Ineuro hem organitzat tres tallers sota el títol Aprenentatge de Neuropsicologia a través de la pràctica clínica

Els tallers, de format presencial a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la UdL (c. Montserrat Roig, 2. 25008, Lleida), neixen amb la voluntat de ser  una formació teoricopràctica essencial, útil i fàcil per als i les  professionals, sempre sota les idees aportades des del mètode científic i la pràctica clínica professional del dia a dia. 

Hi haurà tres tallers: 

  • Com fer un informe neuropsicològic. Divendres 9 de juny, de 16 a 20 h.  

  • Classificació Diagnòstica en Neuropsicologia NEF 2023: Com utilitzar-la de forma adequada. Dissabte 10 de juny, de 10 a 14 h.

  • La FEX (Bateria d'Exploració Neurocognitiva de Funcions Prefrontals en el Desenvolupament): Administració, correcció, semiologia. Dissabte 10 de juny, de 16 a 20 h. 

El neuropsiòleg, CEO i fundador d'Ineuro, Pablo Duque, serà l’encarregat d’impartir els tres tallers. 

Més informació i inscripcions a en aquest enllaç.

Comparteix

f

La IV Edició del concurs d’il·lustració El Traç de la Psicologia es pregunta sobre la generació de vidre
La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del COPC organitzen una nova edició del concurs d'il·lustració.