f

La segona edició de la Trobada de Grups de Treball de la Delegació els reuneix amb la Junta Rectora de la Delegació

La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Lleida va exposar les accions que s’havien dut a terme i les que s’estaven projectant, totes fruit dels compromisos adquirits amb els grups de treball.

El passat divendres 17 de maig va tenir lloc la segona edició de la Trobada de Grups de Treball de la Delegació a l’Hotel NH de la ciutat de Lleida. 

Hi estaven convidats tots els coordinadors, coordinadores i membres dels grups de treball de la Delegació: GT Mindfulness, GT Mediació, GT Psicoanàlisi “Angelina Fontdevila”, GT Interdisciplinari Sistèmic-Familiar, GT Intervenció psicològica en casos de mort no natural, GT Difusió de la neuropsicologia Lleida i Pirineus, el GT Psicologia afirmativa LGTBI+, el GT de Pràctiques lúdiques en psicologia i el Grup Sènior.

A la primera part de l’acte, els membres de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Lleida van exposar les accions que s’havien dut a terme i les que s’estaven projectant, totes fruit dels compromisos adquirits durant la passada edició.

La part més informal de la trobada va continuar amb una dinàmica grupal on van participar totes les persones assistents. Per finalitzar, es va oferir un sopar de còctel a peu dret en el restaurant de l’Hotel.


Comparteix

f

Primera sessió de 'Diàlegs amb l’alumnat del Grau de Psicologia de la UdL' amb el Grup Sènior
L'activitat va tenir lloc el 6 de maig, i va comptar amb més de cent assistents.