f

La XVIII Trobada homenatja els col·legiats i col·legiades de l’any i en reconeix tasca i dedicació

Els psicòlegs i psicòlogues protagonistes de l’any van tenir el seu espai en l’acte del passat 25 de novembre.

El 25 de novembre, la Delegació Territorial de Lleida va celebrar la XVIII Trobada de professionals de la psicologia de les terres de Lleida i Osca. Els psicòlegs i psicòlogues protagonistes de l’any a la Delegació van tenir el seu petit homenatge durant l’acte, en el qual es va reconèixer la seva tasca i es va poder agrair la seva aportació.

En primer lloc, la Delegació va reconèixer la dilatada dedicació dels col·legiats i col·legiades que han complert els 25 anys de col·legiació, cosa que suposa una extensa carrera professional que ha pogut beneficiar un nombrós conjunt de persones de les terres de Lleida i Osca.   

En segon lloc, la Delegació va lliurar el premi de la III Edició del Concurs d’il·lustració del Traç de la Psicologia, que per segona vegada va recollir el psicòleg Rubén Guillén Clarisó, un il·lustrador excepcional de l’esfera psicològica que se supera any rere any.

En tercer lloc, la Delegació va reconèixer el treball fer per la Junta Rectora sortint, amb mandat de 2018 a 2022, i va presentar i desitjar els millors escenaris a la Junta Rectora entrant, que exercirà la direcció de la Delegació fins l’any 2026.

En acabat, i per finalitzar, totes les persones assistents van poder gaudir d’un sopar còctel amenitzat pel grup musical Son D’Cuba, que va donar pas a la part més lúdica de la trobada.

La Delegació Territorial de Lleida agraeix l’assistència a totes les persones presents i els comparteix la galeria de fotografies de la vetllada.


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida del COPC i la gerència Territorial de Lleida de l'Institut Català de la Salut formalitzen un contracte de cessió de l’exposició de Salut Mental i vida
La coordinadora del programa “Salut i Escola Atenció Primària Lleida” ha organitzat  un recorregut de l'exposició entre els diferents centres escolars i instituts de la província