f

Primera edició de la Festa de Primavera organitzada pel Grup Sènior

L'activitat, concebuda com un espai de relació i de festa, consisteix en una sortida cultural a Esterri d'Àneu el proper 8 de juny.

El Grup Sènior de la Delegació Territorial de Lleida del COPC anima a participar a les persones col·legiades, a les seves famílies i amistats, en una nova iniciativa: la primera Festa de Primavera, pensada com un atractiu espai de relació i de festa.

El dissabte 8 de juny es durà a terme la primera edició de la Festa de Primavera, que enguany consisteix en la sortida cultural a Esterri d'Àneu, poble del Pallars Sobirà.

El programa de la sortida és:

8.00 h. Sortida des del Camp d’Esports-Lleida.
11.00 h. Arribada a Esterri d’Àneu.
11.15 h. Benvinguda per part de l’Esperanceta. Actriu que representa la “vella pallaresa”, amb un discurs i activitats relacionades amb la psicologia.
12.00 h. Visita guiada a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Casa Gassià. Seguit de la visita a l’Exposició i explicació sobre la Bruixeria per Júlia Carreras.
13.45 h. Dinar a València d’Àneu, al restaurant de l’Hotel La Morera.

16.00 h. Visita guiada a l'església de Sant Martí d’Escalarre.
16.30 h. Temps lliure per passejar per Esterri d'Àneu.
17.30 h. Retorn a Lleida.
20.00 h. Arribada al Camp d’Esports-Lleida

Aquesta proposta té un preu especial i subvencionat per la Delegació Territorial de Lleida de 25 euros, tant per a persona col·legiada com per a acompanyants.  

El preu inclou totes les activitats menys el transport, que en funció del nombre de persones inscrites, es valorarà la contractació de servei d’autobús. En aquest cas, es comunicarà als inscrits que hauran d’abonar el cost del transport el dia abans de la sortida.

Per gaudir d’aquesta activitat és necessària inscripció prèvia en aquest l’enllaç, abans del 5 de juny.  


Comparteix

f

Cinefòrum amb la pel·lícula 'Perfect days', de Wim Wenders, el 30 de maig
Membres del GT de Mindfulness participaran al debat que precedirà el refrigeri. Apunta-t'hi reservant l'entrada al formulari per només 3 €.