f

Aquest 2023 ha estat un any ple d'activitats a la Delegació. En voleu veure les més destacades en imatges?

La Delegació Territorial de Tarragona elabora un vídeo amb imatges de les principals activitats de l'any.

L'any 2023 de la Delegació Territorial de Tarragona ha estat un any ple, d'activitats i de fites. Tota aquesta activitat ha anat deixant un conjunt d'imatges per al record, en voleu veure les més destacades com a resum de l'any?

Els psicòlegs i psicòlogues de la Delegació vam començar 2023 amb el tradicional Parc de Nadal a Reus; al febrer vam organitzar, juntament amb Mémora Fundació, la Jornada I si parlem de la mort als infants i adolescents? Vam continuar l'any amb les signatures i renovacions de diferents convenis amb entitats i col·legis professionals del territori, les trobades amb els companys i companyes professionals de Terres de l'Ebre o dels grups de treball, la VI Convenció del Consejo General de la Psicología de España a Tarragona o les 1.200 persones que van assistir a la Jornada DeBat a Bat. Parlem de l'autoestima.

La Delegació també ha iniciat el Club d'Oci destinat a compartir estones més lúdiques amb els companys i les companyes de professió, amb propostes com el tast de vins al mes de juny o el taller de cuina familiar per la Castanyada. Hem organitzat concursos com la V edició de 'l'Ull de la psicologia' o el XV Concurs de Postals Nadalenques...

Si vols veure un resum de totes les activitats, posa en marxa el vídeo i te'n faràs la idea!

 
 
I, de cara a l'any vinent, tenim moltes més activitats previstes al llarg de 2024.

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC us desitja unes bones festes de Nadal
La felicitació ha estat confeccionada pels guanyadors i guanyadores de les diferents categories del XV Concurs de Postals Nadalenques.