f

La 7a Jornada Salut i Emocions tindrà lloc el dijous 16 de novembre sota l'eslògan 'Alimenta la teva Salut!'

L'esdeveniment està coorganitzat per la Delegació, l'Escola Oberta de Salut, el CoDiNuCat, el Centre MQ i l'Ajuntament de Reus.


La Jornada Salut i Emocions, en aquesta setena edició, posa el focus en l'alimentació i com aquesta activitat tan bàsica està connectada fortament amb les nostres emocions. L'acte preveu un seguit de conferències per abordar aquesta relació entre alimentació i emocions, i aprendre la importància d'una adequada alimentació perquè millori tant la salut física com el benestar emocional.

Enguany, com a novetat, la 7a Jornada de Salut i Emocions tindrà lloc a la Sala Santa Llúcia, a Reus (raval de Robuster, 34), el dijous 16 de novembre a les 9.00 h. L'accés és gratuït prèvia inscripció en aquest enllaç.

PROGRAMA

8.30 h - Obertura de portes 

9.00 h - Conferència inaugural "A la recerca del plaer saludable", per Miquel Sánchez, neuròleg, xef i llicenciat en arts.

10.00 h - "Alimentació conscient i àpats que emocionen" per Andrea Arroyo, investigadora, docent universitària en l’àmbit de la psicologia de l'alimentació i la salut i coautora de Psicología de la alimentación.

11.30 h - "Emocions i nutrició: un aprenentatge al llarg de la vida" per Nadia Sanz, psicòloga clínica al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí en matèria de trastorns de la conducta alimentària i de projectes d'investigació i prevenció.

12.30 h - "L'alimentació: un dret en venda?" per Gustavo Duch, llicenciat en veterinària, investigador i activista en l’àmbit de l’alimentació i la ruralitat.


T'hi esperem!

Comparteix

f

La Delegació engega una campanya publicitària en mobiliari urbà i marquesines amb l'eslògan 'Psicologia: la ciència que troba el fil del qual estirar'
La campanya estarà ubicada en el mobiliari urbà de Tarragona, Reus, Tortosa i el Vendrell.