La Jornada Salut i Emocions, en aquesta setena edició, posa el focus en l'alimentació i com aquesta activitat tan bàsica està connectada fortament amb les nostres emocions. L'acte preveu un seguit de conferències per abordar aquesta relació entre alimentació i emocions, i aprendre la importància d'una adequada alimentació perquè millori tant la salut física com el benestar emocional.
Enguany, com a novetat, la 7a Jornada de Salut i Emocions tindrà lloc a la Sala Santa Llúcia, a Reus (raval de Robuster, 34), el dijous 16 de novembre a les 9.00 h. L'accés és gratuït prèvia inscripció en aquest enllaç.
PROGRAMA
8.30 h - Obertura de portes
9.00 h - Conferència inaugural "A la recerca del plaer saludable", per Miquel Sánchez, neuròleg, xef i llicenciat en arts.
10.00 h - "Alimentació conscient i àpats que emocionen" per Andrea Arroyo, investigadora, docent universitària en l’àmbit de la psicologia de l'alimentació i la salut i coautora de Psicología de la alimentación.
11.30 h - "Emocions i nutrició: un aprenentatge al llarg de la vida" per Nadia Sanz, psicòloga clínica al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí en matèria de trastorns de la conducta alimentària i de projectes d'investigació i prevenció.
12.30 h - "L'alimentació: un dret en venda?" per Gustavo Duch, llicenciat en veterinària, investigador i activista en l’àmbit de l’alimentació i la ruralitat.
T'hi esperem!