f

La biblioteca de la Delegació Territorial de Tarragona amplia el seu fons bibliogràfic amb 2 nous títols

Els llibres ja estan a disposició de les persones col·legiades per al seu préstec.

Les dues noves incorporacions són obres del doctor Àngel Guirado Serrat, actual president de la Delegació Territorial de Girona i aborden la temàtica de les altes capacitats.

Las altas capacidades en la encrucijada pretén ser una eina útil per a que, des de la reflexió es puguin comprendre millor les altes capacitats i prendre les millors decisions ja que tots i totes som conscients de la gran complexitat de la realitat educativa fruit, en bona mesura, del moment que vivim. Les interaccions són moltes i els factors diversos. Tot conflueix en un espai i temps, l’educatiu.

¿Qué sabemos de las altas capacidades? és un llibre que pretén fugir dels tòpics més freqüents en psicologia on es presenta d’una forma organitzada, clara, precisa i amena una relació de preguntes sobre les altes capacitats amb les seves respectives respostes.

Els dos títols són el resultat d’anys de treball, d’experiències, d’observació, de vivències i d’informació vàlida i fiable que la biblioteca de la Delegació Territorial de Tarragona posa a l’abast dels seus col·legiats i col·legiades.

Comparteix

f

Tot a punt per la nova Jornada de la Intercol·legial de Terres de l’Ebre que es centrarà en l’aplicació de la intel·ligència artificial en l’àmbit professional
La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona col·labora en l'organització de l’esdeveniment del proper 15 de juny a la Delegació del COMT de Tortosa.