f

La biblioteca de la Delegació Territorial de Tarragona amplia el seu fons bibliogràfic amb 3 nous títols

Els llibres ja estan a disposició de les persones col·legiades per al seu préstec.

Si vols iniciar una lectura per aquesta Setmana Santa, aprofita les novetats de la biblioteca de la Delegació. Aquestes són els 3 nous títols ja disponibles en préstec: 

Niños en transferència
, és de l’autora Trinidad Sánchez Biezma de Lander on s’aborda l'infant com un subjecte cabdal i per tant, susceptible de la psicoanàlisi. En aquest llibre es posa l’analista en lloc com altre a qui dirigir el seu símptoma i del que es pot esperar una cura.

La reeducación. Un tratamiento de los trastrornos del aprendizaje és un llibre de Rosa Agulló, Alba Badias, Victòria Cantavella i Adrià López i pretén ser una aportació reflexiva de l’experiència clínica de les autores amb la voluntat d’obrir vies terapèutiques que facilitin l’abordatge dels trastorns de l’aprenentatge.

Recuperación de la exactitud lecto-escritora d'Antonio Vallés Arándiga pretén abordar la reeducació de les dificultats de lecto-escriptura des d’un apropament pedagògic dels errors típics proporcionant a l’alumnat unes situacions d’exercitació àmpliament experimentades en les quals se'ls entrena per detectar i corregir els seus propis errors.

Amb aquests llibres s’enriquirà el fons bibliogràfic de la biblioteca de Tarragona en temàtica relacionada amb infància

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC celebra la seva festa col·legial al Club Nàutic de Salou amb un èxit de participació
Les persones col·legiades amb més de 25 anys de col·legiació han compartit la seva experiència amb d'altres col·legues de professió.