f

La Delegació de Tarragona del COPC convoca la V Edició del Concurs de Fotografia 'L’Ull de la Psicologia'

Les persones col·legiades i precol·legiades d’arreu de Catalunya poden participar-hi fins al 15 de novembre.

La Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) convoca el V Concurs de Fotografia titulat L’Ull de la Psicologia. L’objectiu del concurs és donar a conèixer la visió personal que els col·legiats, col·legiades, precol·legiats i precol·legiades tenen sobre el que representa la psicologia. La convocatòria està oberta a les persones col·legiades i precol·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, de totes les delegacions territorials.

El termini de presentació de les fotografies venç el dia 15 de novembre. Una vegada s’hauran rebut les fotografies, que han de ser recents i originals, el jurat realitzarà una preselecció de les 25 millors, que seran les que optaran als premis finals. El primer premi està dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros, i el tercer amb 150 euros. 

En aquest enllaç podeu consultar les bases del concurs de 2023. 

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 977.21.41.02 o bé al correu electrònic copc.t@copc.cat.

Animeu-vos a participar!!

Comparteix

f

La Delegació signa un nou conveni de col·laboració amb l'Associació d'Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp
El conveni pretén establir sinergies entre ambdues entitats per estimular l'interès de la ciutadania en la prevenció dels trastorns mentals degeneratius i en la importància de l'estimulació cognitiva precoç.