f

La Delegació de Tarragona i el Banc de Sang i Teixits engeguen una campanya per fomentar la donació de sang al Camp de Tarragona

Del 26 de juny fins a l'1 de juliol, aquelles persones que ho desitgin poden acostar-se a donar sang a l'Hospital Joan XXIII de la ciutat de Tarragona.

Sota el lema Toca donar, un gest que connecta vides es pretén sensibilitzar tant al col·lectiu de psicòlegs i psicòlogues com a la població en general de la importància de donar sang, sobretot ara, abans de l'estiu quan les reserves de sang estan sota mínims, abans de l'inici de la temporada de vacances. 

Des del 26 de juny fins a l'1 de juliol, aquelles persones que ho desitgin poden acostar-se a donar sang a l'Hospital Joan XXIII de la nostra ciutat, de dilluns a dissabte en horari de 9:00 h a 14:00 h, i a més a més les tardes dels dilluns, dimecres i divendres de 16.00 h a 20.00 h. Tota la població donant tindrà 1 hora de pàrquing gratuït. 

Es recomana apuntar-se prèviament a www.donarsang.gencat.cat.

Si per qualsevol motiu, no pots donar sang, fes màxima difusió de la donació i ens ajudaràs a arribar a més persones.

Anima't a donar sang! 


Comparteix

f

La Delegació proposa una activitat de tast de vins i maridatges a les vinyes d'un celler
L'activitat és la primera del conjunt de propostes del Club d'Oci de la Delegació de Tarragona per gaudir de moments distesos i amens amb col·legues de professió.