f

La Delegació de Tarragona i l’Empresa Mixta de Serveis Fúnebres renoven el conveni per desenvolupar accions de formació i atenció al dol en l’àmbit educatiu

La signatura del conveni consolida el compromís que les organitzacions van iniciar l’any 2019.

La Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i l’Empresa Mixta de Serveis Fúnebres de Tarragona (Emserfumt) i han signat la renovació del conveni de col·laboració per desenvolupar accions de formació i atenció al dol en l’àmbit educatiu de Tarragona, que va iniciar-se l’any 2019.  

Aquest conveni té per objectiu dissenyar i realitzar un programa de formació en dol en l’àmbit educatiu, adreçat al personal docent dels centres educatius, dotant-los de les eines necessàries perquè facilitin l’acompanyament d’infants i adolescents en dol, aportant recursos i mecanismes necessàris per poder fer un bon acompanyament en aquest procés. 

En el marc d’aquest conveni, aquest mes de febrer s’ha engegat el curs Com afrontar el dol a l’aula, que s’allargarà fins a finals del mes de març. 

Comparteix

f

La biblioteca de la Delegació de Tarragona incorpora 8 nous tests aquesta setmana
Els tests ja estan disponibles en préstec, en les mateixes condicions que tota la resta, si els vols només cal que premis damunt del títol.