f

La Delegació engega una campanya publicitària en mobiliari urbà i marquesines amb l'eslògan 'Psicologia: la ciència que troba el fil del qual estirar'

La campanya estarà ubicada en el mobiliari urbà de Tarragona, Reus, Tortosa i el Vendrell.

La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona conscients de la importància de donar visibilitat i reconeixement a la professió de la psicologia ha iniciat una campanya publicitària on es vol posar en valor la professionalitat de tots els col·legiats i col·legiades i acostar la importància del benestar emocional i la bona  salut mental a la ciutadania. 

Es tracta d'una acció que vol abastar diferents poblacions del territori de la Delegació. Per tal d'arribar al màxim de públic possible, s'han escollit punts emblemàtics i neuràlgics de les ciutats de Tarragona, Reus, Tortosa i el Vendrell.

La campanya tindrà una durada de 3 mesos. Vol difondre un doble missatge, d'una banda el fet de triar professionals amb qualificació i al mateix temps donar el reconeixement que es mereix la professió dels  psicòlegs i psicòlogues. Sota el mateix eslògan, hi ha 3 models d'imatges: una dona, un home i una noia, per afavorir la idea que la psicologia és necessària per a tothom, amb independència del gènere i l'edat que es tingui.

Us engresquem que trobeu els mupi (mobiliari urbà de publicitat i informació) i marquesines de les diferents poblacions!


Comparteix

f

La Delegació, l'Empresa Mixta de Serveis Fúnebres Municipals de Tarragona (EMSERFUMT) i l'associació Contracor organitzen una jornada en commemoració del Dia Mundial de la Consciència del Dol Gestacional, Perinatal i Neonatal, diumenge 15 d'octubre
L'esdeveniment vol trencar tabús i donar visibilitat a aquesta realitat. Tindrà lloc als Jardins del Passeig Marítim Rafael Canaova i comptarà amb diverses activitats.