f

La Delegació participa a la iniciativa de “Tarragona Saludable” amb dues conferències relacionades amb diferents aspectes de la salut mental

Les activitats tindran lloc el 4 i el 16 d’abril i es podran seguir presencialment a la Delegació o en línia.

A Tarragona, el mes d’abril és sinònim de mes de la salut. ‘Tarragona Saludable’ és una iniciativa per promoure un estil de vida saludable que organitza per la Xarxa Tarragona Saludable, integrada per diferents entitats, entre les quals es troba la Delegació Territorial del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya que treballen per millorar la salut de la ciutadania sota la coordinació de la Conselleria de Salut Pública de l’Ajuntament.

La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC, conscients de la importància que té la salut mental en la salut global de la població, ha organitzat dues conferències que aborden diferents aspectes de gran transcendència per a qualsevol persona:

El 4 d’abril esta prevista la Conferència: La salut mental en el primer any de maternitat on es pretén revisar les necessitats emocionals en aquest període, conèixer quins problemes psicopatològics poden aparèixer i parlar d'on es poden dirigir les mares i com poden afrontar aquestes adversitats en un període d'especial vulnerabilitat. Les inscripcions són gratuïtes.

El 16 d’abril tindrà lloc la Conferència: Processos de ruptura en parella. "El Divorci". Com cuidar la salut mental  on s’abordarà el camí del final d'una etapa en la vida personal o familiar per a cuidar la salut mental. Com s'inicia un procés de divorci, informe sí o no?, els tipus de divorci, els fills, com parlar-ho amb els fills o l'entorn. Com gestionar els acords i els desacords. Les inscripcions són gratuïtes.

Us hi esperem!

Comparteix

f

La Delegació i la Fundació Mémora coorganitzen la taula rodona: Què passa quan perdem la salut?
L’acte tindrà lloc el proper 29 de febrer a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona a les 18.00 h.