f

La Delegació proposa una activitat de tast de vins i maridatges a les vinyes d'un celler

L'activitat és la primera del conjunt de propostes del Club d'Oci de la Delegació de Tarragona per gaudir de moments distesos i amens amb col·legues de professió.

La Junta Rectora de la Delegació de Tarragona inaugura les activitats del Club d'Oci de la Delegació amb la  proposta Walk&Wine, que té una durada aproximada d'un parell d'hores. Es tracta d'una passejada a través de les vinyes del Celler Mas Vicenç, amb breus i didàctiques explicacions dels productes que allí s'elaboren i diferents parades per a degustar les tapes elaborades pel Restaurant Masia del Pla i maridades amb els vins del celler. 

Per tant, ja et pots reservar la data del diumenge 18 de juny, per gaudir d'aquesta activitat. Les inscripcions es poden realitzar a través del telèfon 977 214 102 o a través del correu electrònic copc.t@copc.cat abans del 6 de juny.

Aquesta proposta té un preu especial de 15 € per a les persones col·legiades i un cost de 22 € per als acompanyants. En funció del nombre de persones inscrites està previst que hi hagi un servei d'autobús gratuït que cobreixi les poblacions de Reus i Tarragona fins al celler i la tornada. 

Esperem que aquesta primera activitat tingui una bona acollida entre tots els col·legiats i col·legiades i sigui el preludi de les moltes activitats que estan previstes i que anirem desvelant poc a poc per tal que el nostre col·lectiu pugui gaudir de moments més distesos i amens.


Comparteix

f

La Intercol·legial de les Terres de l’Ebre convoca a la Jornada: Les violències. Una mirada interprofessional
La Junta Rectora de la Delegació de Tarragona col·labora en l'organització de l’esdeveniment del proper 17 de juny a la Delegació del COMT de Tortosa.