f

La Delegació signa un nou conveni de col·laboració amb l'Associació d'Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp

El conveni pretén establir sinergies entre ambdues entitats per estimular l'interès de la ciutadania en la prevenció dels trastorns mentals degeneratius i en la importància de l'estimulació cognitiva precoç.

La nostra presidenta, Eva Llatser, i la presidenta de l'Associació d'Alzheimer de Reus i Baix Camp signen per primera vegada un conveni de col·laboració que pretén establir sinergies entre ambdues entitats per tal col·laborar en tots aquells projectes per estimular l'interès de la ciutadania en la prevenció dels trastorns mentals degeneratius i en la importància de l'estimulació cognitiva precoç.

Les dues entitats també cooperaran en projectes i programes acadèmics, tecnològics, programes d'investigació i de desenvolupament bilaterals o multilaterals, així com en iniciatives de formació de personal i en tot allò que comporti la millora de la salut mental de la ciutadania.

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC i l'Associació d'Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp faran difusió mútua d'aquelles activitats formatives que siguin de l'interès dels seus col·lectius.

La Delegació Territorial de Tarragona espera que el conveni sigui fructífer i generi noves sinergies als col·legiats i col·legiades. 

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona munta parada per Sant Jordi a la Rambla Nova de la ciutat
Els col·legiats i col·legiades podran recollir un petit obsequi que la Delegació els ha preparat.