f

La Delegació Territorial de Tarragona convoca el XV Concurs de Postals Nadalenques

Les obres guanyadores s'utilitzaran per confeccionar la felicitació de Nadal de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC. Hi ha 5 categories, i el termini màxim per presentar-s'hi és el dia 11 de desembre.


La Delegació Territorial de Tarragona convoca un any més el XV Concurs de postals de Nadal, gràcies al qual dissenyarà la seva felicitació de Nadal. El concurs manté les 5 categories a què es va ampliar l'any passat, de manera que tots els familiars de col·legiats i col·legiades menors d'edat poden participar-hi, així com també els alumnes de centres d'educació especial de la demarcació de Tarragona, sense límit d'edat. Les 5 categories es divideixen de la següent manera:

  • Categoria 1: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de fins a 6 anys.

  • Categoria 2: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de 7 a 10 anys.

  • Categoria 3: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades d’11 a 13 anys.

  • Categoria 4: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de 14 a 18 anys.

  • Categoria 5: Sense límit d’edat, alumnes de Centres escolars d’Educació Especial de la Demarcació de Tarragona.

Els participants de les categories 1, 2, 3 i 5 han de presentar un dibuix o manualitat amb temàtica nadalenca, però els participants de la categoria 4 poden presentar una postal amb format audiovisual que inclogui imatge i so al mateix temps, també amb temàtica nadalenca.

Hi ha tres vies de presentació:

  • Presencialment a la Delegació Territorial de Tarragona del COPC. El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 9 a 19h i els divendres de 9 a 15h.

  • Per correu postal a l’adreça de la Delegació: Av Ramon i Cajal, 11, 1r 3a. 43001, Tarragona.

  • Per correu electrònic a l’adreça copc.t@copc.cat.

En tots els casos, el premi per al guanyador o guanyadora de cada categoria és de 100 € per adquirir material escolar, i les persones concursants poden presentar les seves obres fins dilluns 11 de desembre de 2023. Les bases de la convocatòria, que cal seguir fil per randa, són en aquest enllaç al document adjunt a la notícia, i també si fas clic a la imatge del final.

A la tradicional trobada nadalenca de la Delegació, que es celebrarà el dia 18 de desembre, es comunicaran els guanyadors o guanyadores i se'n farà l'entrega de premis.

Esperem les vostres creacions! 

 


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona renova el conveni de col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona
Amb la voluntat de mantenir les sinergies entre ambdues entitats, l'acord es renova per dos anys més