f

La Delegació Territorial de Tarragona estarà present amb noves activitats al Parc de Nadal de Reus

A l'estand, els infants podran prendre consciència amb els jocs de la importància d'entrenar les funcions cognitives.

Un any més, la Delegació Territorial de Tarragona serà al Parc de Nadal de Reus, enguany amb noves activitats en què els infants podran prendre consciència de la importància d'entrenar les funcions cognitives amb els jocs de l'estand de la Delegació.

En aquesta edició, el projecte de la Delegació inclourà activitats relacionades amb els processos cognitius bàsics com la percepció, l'atenció i la memòria amb l'objectiu de poder prendre consciència de com és d'important entrenar les funcions cognitives des de les etapes primerenques i durant tota la nostra vida. D'aquesta forma aconseguim entre altres coses mantenir un cervell actiu, millorar la concentració i tenir un major rendiment acadèmic. Alhora ens ajuda a fer promoció o prevenció de la salut davant de possibles malalties neurodegeneratives.

El Parc de Nadal de Reus obrirà les portes a les instal·lacions de FiraReus, al Tecnoparc, a l'Av. Bellisens n.40, del 27 de desembre al 4 de gener. Enguany el Parc de Nadal programa una oferta renovada amb més de 60 activitats i constarà d'una Zona Jove, dirigida als adolescents d'11 a 17 anys, com a principal novetat. També s'incorporaran activitats més transversals, dirigides a tota la família, i el canvi d'ubicació de la zona infantil de ludoteca, que s'amplia i trasllada per oferir un espai més ampli, tranquil i amb major nombre d'activitats per als més petits de la casa.

Enguany l'eix temàtic dels projectes presentats per les entitats ha estat les dones influencers. Una temàtica que s'ha escollit per posar de manifest la influència profunda de les dones en la societat al llarg dels anys, com a líders i pioneres en diferents àmbits, així com les seves aportacions a la història de la humanitat en general. En el nostre cas, destaquem la figura de la neuropsicòloga Brenda Milner, pionera en el camp de la investigació sobre la memòria.

Us hi esperem!

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC col·labora amb Creu Roja Joventut en la campanya de recollida de joguines
La campanya “Els seus drets en joc” vol garantir que cap infant en situació de vulnerabilitat es quedi sense joguina.