f

La Delegació de Tarragona signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona

La finalitat del conveni és fomentar la lluita contra l’intrusisme, l’ocupabilitat i l’assoliment de competències professionals.

La Delegació Territorial de Tarragona i el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona han signat un conveni en què ambdues entitats es comprometen a col·laborar activament per fomentar la lluita contra l’intrusisme, l’ocupabilitat i l’assoliment de competències professionals. Les activitats que se'n derivin i el seu format seran acordats per ambdues parts, i seran iniciatives diverses tals com conferències tècniques, activitats  formatives, tallers, cursos, jornades conjuntes, etc.

A més, els dos organismes es comprometen a fer difusió mútuament d'aquelles activitats que hagin organitzat que s’adeqüin als seus objectius formatius o que puguin resultar d’interès pels seus col·legiats en els canals habituals de comunicació.

El conveni té una vigència d’un any, prorrogable successivament, amb un preavís de dos mesos, i pot ser modificat en qualsevol moment per mutu acord de les parts. L'acord ha estat signat per Eva Llatser com a presidenta de la Delegació de Tarragona del COPC i Sergi Boada com a president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. La Delegació Territorial de Tarragona espera que el conveni sigui fructífer i generi noves oportunitats als col·legiats i col·legiades. 

Comparteix

Comparteix

f

L’agenda no et va permetre assistir a la jornada 'Arquitectura hospitalària i salut. Un binomi transformador'? Mira’n el vídeo!
El passat 18 de juny, la jornada tècnica va abordar els aspectes més rellevants en matèria de planificació, disseny i impacte del nou hospital de les Terres de l’Ebre.