f

La Delegació Territorial de Tarragona renova el conveni de col·laboració amb la Fundació Rosa M. Vivar

L’entitat promou projectes per a l'alzheimer, la seva sensibilització i prevenció.


La Delegació Territorial de Tarragona del COPC ha renovat el conveni de col·laboració amb la Fundació Rosa M. Vivar que treballa per a l'alzheimer, la seva sensibilització i prevenció. Ambdues entitats es comprometen a col·laborar activament en les qüestions de mutu interès, amb l’objectiu cooperar en els projectes per estimular l'interès de la ciutadania en la prevenció dels trastorns mentals degeneratius i en la importància de l'estimulació cognitiva precoç.

La presidenta de la Delegació, Eva Llatser, i la presidenta de la Fundació Rosa M. Vivar, Margarita Oliva, han signat un conveni de col·laboració que també pretén cooperar en projectes acadèmics, tecnològics, programes d'investigació i de desenvolupament bilaterals o multilaterals. Ambdues entitats, per últim, es comprometen a fer difusió de les activitats formatives que siguin de l'interès dels seus col·lectius. 

La Delegació celebra el nou període de col·laboració, establert en 2 anys prorrogables, que espera que sigui recíprocament productiu.

Comparteix

f

La Delegació de Tarragona del COPC organitza la IV Sessió de Networking
Es tracta d'un espai capdavanter i interactiu on aprendràs eines innovadores i creatives per implementar al teu Grup de Treball i al teu àmbit professional.