f

La Intercol·legial de les Terres de l’Ebre convoca a la Jornada: Les violències. Una mirada interprofessional

La Junta Rectora de la Delegació de Tarragona col·labora en l'organització de l’esdeveniment del proper 17 de juny a la Delegació del COMT de Tortosa.

El proper 17 de juny, a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Tortosa, tindrà lloc la Jornada: Les violències. Una mirada interprofessional que organitza la Intercol·legial amb la col·laboració de la Junta Rectora de la Delegació de Tarragona del COPC. L’acte és gratuït, prèvia inscripció, i programa fins a 6 conferències en horari de matí.

La jornada està destinada a professionals, associacions i ciutadania en general interessats a conèixer les violències des de les diferents perspectives professionals, per tal de -en primer lloc- sensibilitzar i difondre coneixement sobre les violències i -en segon lloc- crear un espai que faciliti coneixement amb relació a la detecció, atenció, conseqüències i tractament de les diferents formes de violència envers les persones. Cada col·legi col·laborador a la jornada aportarà una persona experta per a una conferència sobre el seu àmbit professional, en un complet programa que proposa les conferències: 

  • Violències envers a professionals sanitaris.

  • Gestió de la ira per a les persones agressores.

  • Desigualtats socials i violències socials

  • Mirada interseccional: el reconeixement de la violència institucional.  

  • La violència vicària i la violència econòmica en les relacions familiars.

  • Urbanisme de gènere: Com afecta el disseny de la ciutat a la població.

Per part del COPC, Raquel de Castro impartirà la segona conferència del programa, que abordarà la gestió de la ira de les persones violentes. L’esdeveniment es tancarà a les 14.30 h, amb la intervenció de Pere Genaró, president de la Intercol·legial de les Terres de l’Ebre.

Pots inscriure’t a la jornada prement aquest enllaç al formulari d’inscripció. Per a més informació, prem l’enllaç al programa de les Jornades


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona renova el conveni de col·laboració amb la Fundació Rosa M. Vivar
L’entitat promou projectes per a l'alzheimer, la seva sensibilització i prevenció.