f

La Intercol·legial de Terres de l'Ebre presenta pàgina web

La Delegació de Tarragona en forma part, conjuntament amb uns altres 13 col·legis professionals de la demarcació.

La Intercol·legial de les Terres de l'Ebre aglutina 14 col·legis professionals amb presència a la regió, un dels quals, la Delegació Territorial de Tarragona del COPC. Té com a finalitats reforçar la presència social dels col·legis professionals, divulgar les seves funcions d'interès general, impulsar projectes comuns, actuar com a interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin el col·lectiu transversalment.

Aquests objectius es pretenen assolir a través de crear espais de trobada d'intercanvi d'informació, de posada en comú d'experiències, de potenciació de sinergies i de l'impuls de projectes d'interès comú, i de defensar la validesa del model actual de col·legis professionals amb la garantia de la deontologia, les bones pràctiques, la salvaguarda de l'interès públic i la millor prestació de serveis a les persones usuàries i consumidores, entre altres objectius.

Per assolir tots aquests objectius, la Intercol·legial de les Terres de l'Ebre ha presentat una nova pàgina web, on es podrà trobar notícies d'interès i els cursos i jornades que s'organitzen. Us animem a donar-hi un cop d'ull prement en aquest enllaç o damunt de la imatge.


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona ha renovat l'acord de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona
Ambdues entitats desitgen continuar creant sinergies amb la renovació d'aquest conveni.