f

La Junta de la Delegació Territorial de Tarragona organitza la I Fira de la Psicologia a la Rambla Nova de la ciutat el 27 i 28 de setembre

Aquest esdeveniment té com a objectiu acostar la psicologia a la ciutadania a través de diferents espais.


Divendres 27 i el dissabte 28 de setembre la psicologia serà la protagonista a l’espai més emblemàtic de la ciutat: la Rambla Nova. Amb la Fira de la Psicologia, la Junta de la Delegació Territorial de Tarragona vol posar la psicologia al servei de la ciutadania amb diferents espais gratuïts i oberts a tothom.

L’espai comptarà amb 2 carpes ben diferenciades:

Carpa 1. Què pot fer la psicologia per a tu? Pretén ser un espai de divulgació on hi conviuran microxerrades que oferiran professionals de la psicologia on explicaran de forma pràctica i amena quines eines té la psicologia per ajudar-nos al nostre dia a dia i com podem millorar el nostre benestar emocional en diferents etapes de la nostra vida.

Carpa 2. Stop Bullying. Pretén inserir en la prevenció de l’assetjament escolar i per tant, promoure i promocionar les relacions saludables entre iguals a través de jocs i gimcanes virtuals. D’aquesta manera els nens i les nenes poden entendre què és l’assetjament i quines conseqüències pot produir a l’altre.

Amb les dues carpes grans i petits podran disposar d’espais relacionats amb la psicologia.

A més a més disposarem d’un espai on explicarem els serveis que el COPC ofereix a la ciutadania

Us esperem a tots i totes! 


Comparteix

f

La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona en col·laboració del Departament d’Educació organitza la II Jornada DeBat a Bat. Parlem de l’ansietat
El 8 de novembre, el Palau de Congressos de Tarragona acollirà la Jornada.