f

La Junta Rectora de la Delegació de Tarragona organitza la Jornada I per què no Parlar de la Mort als Infants i Adolescents? amb la Fundació Mémora

El proper 15 de febrer, en format presencial i en línia, amb inscripció gratuïta.


El 15 de febrer, de 9 a 15 h al Palau de Congressos de Tarragona, la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC i la Fundació Mémora organitzen una Jornada per parlar de la mort – no del dol – i per posar en valor la importància de trencar el tabú i obrir espai de debat sobre la fi de la vida.

El programa de la Jornada I per què no Parlar de la Mort als Infants i Adolescents? inclou tres conferències, un contacontes i una taula rodona i de debat, amb la participació de: Montse Esquerda, amb Parlem de la mort als infants i adolescents; Xusa Serra, amb Com treballar la mort a les aules; Immaculada Díaz, amb Des del món màgic al pensament adult: com acompanyar als fills i filles.

La inscripció a la Jornada és gratuïta, en aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC, i té un format híbrid, cosa que permet ser seguida presencialment –al Palau de Congressos de Tarragona- o en línia, des de qualsevol punt amb connexió a Internet.


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona estarà present per primera vegada al Parc de Nadal de Reus
Sota el lema "Stop Bullying", els infants aprendran jugant com es pot posar fre a l'assetjament escolar.