f

La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona en col·laboració del Departament d’Educació organitza la II Jornada DeBat a Bat. Parlem de l’ansietat

El 8 de novembre, el Palau de Congressos de Tarragona acollirà la Jornada.


El trastorn d’ansietat és el problema de salut més freqüent a l’atenció primària i afecta el 6,7% de la població amb targeta sanitària segons dades extretes del Ministeri de Sanitat.  La Junta Rectora de la Delegació, conscients de la preocupació que genera aquesta problemàtica entre la població en general i els joves en particular, ha volgut vehicular una jornada entorn aquesta temàtica.

La II Jornada DeBat a Bat. Parlem de l’ansietat està estructurada en 3 ponències:

Ansietat i educació emocional: estratègies per al Benestar és la primera ponència a càrrec de Rafel Bisquerra, doctor en Ciències de l’Educació i llicenciat en Pedagogia i Psicologia. On s'analitzarà el concepte d'ansietat i es diferenciarà de l'estrès i s’aprofundirà en l'impacte de l'educació emocional al benestar integral, oferint tècniques aplicables per millorar la qualitat de vida.

La Jornada continuarà amb l’entrevista a Carlos Vico, que és especialista en l'àmbit de la supervivència extrema, fundador de l'escola survivalxtreme, escriptor del llibre supervivent la por sota control. Té experiència fent viatges a entorns complexos, tant en solitari com acompanyant persones amb problemes per a potenciar el seu desenvolupament personal. Disposa de  Canal de Youtube especialitzat en Supervivència extrema. S’abordarà com gestionar l’ansietat en situacions extremes.

Com utilitzar les xarxes socials sense estressar-se en l'intent?  a càrrec de Lorena Gascón, psicòloga general sanitària i instructora del protocol oficial de mindfulness. El cervell humà és una estructura complexa responsable de totes les nostres funcions mentals i emocionals i és especialment sensible a estímuls socials i emocionals, com els que provenen de les xarxes socials. Quins beneficis i riscos tenen les xarxes socials i com fer-ne un ús conscient i equilibrat és la temàtica de la tercera ponència.

Conclourà la Jornada DeBat a Bat. Parlem de l’Ansietat la Taula Rodona i de Debat on participaran tots els protagonistes del programa

La Jornada és gratuïta prèvia inscripció en aquest enllaç


Comparteix

f

Les delegacions de Tarragona del COPC i el COPLEFC renoven el conveni de col·laboració
Les activitats intercol·legials i les qüestions de mutu interès per als col·legiats i col·legiades centren el marc de l’acord entre la Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia i la Delegació de Tarragona i Terres de l’Ebre del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya.