f

La sisena edició del Concurs de Fotografia 'L’Ull de la Psicologia' ja espera la teva imatge

Les persones col·legiades, precol·legiades i estudiants del grau de psicologia d’arreu de Catalunya poden participar-hi fins al 30 de novembre.

La Comissió de Cultura i la Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoquen el VI Concurs de Fotografia L’Ull de la Psicologia. El concurs té per objectiu donar a conèixer la visió personal de les persones col·legiades i precol·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya sobre el que representa la psicologia. Poden participar-hi tot el conjunt de la col·legiació i precol·legiació del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i els i les estudiants de Grau de Psicologia de qualsevol universitat catalana.

El termini de presentació de les fotografies acaba el dia 30 de novembre. Una vegada s’hagin rebut les fotografies, que han de ser recents i originals, el jurat realitzarà una preselecció de les 25 millors, que seran les que optaran als premis finals. El primer premi està dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros, el tercer amb 200 euros i la categoria d'estudiants té un premi de 150 € i la precol·legiació gratuïta al COPC del primer any.

El Jurat estarà format per una persona membre de cada Delegació, almenys una membre de la Comissió de Cultura del COPC i una professional de la fotografia externa. En aquest enllaç podeu consultar les bases del concurs de 2024, llegeix-les atentament per poder-hi participar. 

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb la Delegació a través del telèfon 977.21.41.02 o bé al correu electrònic copc.t@copc.cat.

Anima't a participar-hi!!


Comparteix

f

La Delegació de Tarragona del COPC organitza la V Sessió de Networking
Un espai per conèixer o compartir experiències amb els companys i companyes de professió.